Rüyada içki içip ağlamak

Rüyada içki içip ağlamak büyük maddi zararlara uğrayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada içki içip ağlamak gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Rüyada içki içip ağlamak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada içki içmemek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını içki içerken görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek kasasının ağırlaşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmeyi istemek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments