Rüyada televizyon bakmak

Rüyada televizyon bakmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ona emek vereceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, dualarının kabul olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon bakmak gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Rüyada televizyona bakmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon bakmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada kocaman televizyon görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli televizyon görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalet eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments