Rüyada televizyon masası görmek

Rüyada televizyon masası görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada televizyon masası gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada televizyon masası görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret eder.

Rüyada kendini televizyonda izlemek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada televizyona çıktığını görmek büyük bir özgüven kazanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada televizyon kaybetmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon sunucusu görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonlar görmek kötü bir habere veya tehlikeye, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoda televizyon görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments