Rüyada banyoda televizyon görmek

Rüyada banyoda televizyon görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, güllük gülistanlık olacağına, elinize para geçeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada banyoda televizyon gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada banyoda televizyon görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada televizyonun patladığını görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada televizyon kapatmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek her daim allah yolunda yürüyeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalettir.

Rüyada kapalı televizyon görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon aldığını görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments