Rüyada telefonla konuşanı görmek

Rüyada telefonla konuşanı görmek çok büyük kazançlar getireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşanı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada telefonla konuşanı görmek asla harama bulaşmayacağına, kucaklaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada telefon konuşması dinlemek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına inanılır.

Rüyada telefonla konu mak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet eder.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek müjdeli haberle geleceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments