Rüyada telefonda tartışmak

Rüyada telefonda tartışmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada telefonla tartışmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada telefonda tartışmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine inanılır.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadınla tartışmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle tartışmak sorunların tamamen biteceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments