Rüyada biriyle telefonda tartışmak

Rüyada biriyle telefonda tartışmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok üzüntü duyulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak tövbelerin amacına ulaşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla tartışmak kazancını arttıracağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak gönül hoşluğu içinde olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda tartışmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada erkekle tartışmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tartışmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments