Rüyada telefonda biriyle tartışmak

Rüyada telefonda biriyle tartışmak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla tartışmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalettir.

Rüyada telefonda tartışmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada polisle tartışmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet eder.

Rüyada eski patronla tartışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments