Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek onun yolundan ayrılmayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek kazancının da aynı oranda artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka adamla evlenmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek zenginliğinin artacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments