Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, memur ise terfi edeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret eder.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet eder.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek bir şeyden zarar görmeye, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına tabir olunur.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalettir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek başarıyla geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments