Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek

Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, şansın çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek kırılan kalplerin barışacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işarettir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka kadınla evlenmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments