Rüyada başkasının ayağını yıkadığını görmek

Rüyada başkasının ayağını yıkadığını görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayatın düzene gireceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayağını yıkadığını gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada banyoda ayak yıkamak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayaklarını yıkamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına yorulur.

Rüyada suda ayak yıkamak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Rüyada birinin ayaklarını yıkamak uzun ve hayırlı bir ömre, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada leğende ayak yıkamak epey bir zarara uğrayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin ayağını yıkamak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kişinin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada el ve ayak yıkamak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Rüyamda eşim ile beraber yabancı bir erkeğin evinde kalıyoruz eşim bu yabancı erkeğin legende ayaklarını yıkıyor. Sonra ben eşimle kavga ediyorum ve o evden gidiyorum. Bunun yorumu nedir ?

Mustafa

Yorumunuz için teşekkür ederim. Allah ım hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah. Hayırlı günler