Rüyada tek gözlü insan görmek

Rüyada tek gözlü insan görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözlü insan gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Rüyada tek gözlü insan görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözünü kör görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine inanılır.

Rüyada tek gözlü dev görmek rakiplerin başarı kazanacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör olmak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada tek gözü kapalı olmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments