Rüyada tek gözü olmamak

Rüyada tek gözü olmamak küskünlüklerin oluşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, helal kazanç elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü olmamak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada tek gözlü birini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kapalı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözünü açamamak ekmeğin ve paranın da artacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret eder.

Rüyada tek gözlü canavar görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü erkek görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments