Rüyada tek gözünün olmadığını görmek

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalettir.

Rüyada tek gözünün olmadığını gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün olmadığını görmek yoksulluğa, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Rüyada göz bebeğinin olmadığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin olmadığını görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments