Rüyada kendini tek gözlü görmek

Rüyada kendini tek gözlü görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iyi kısmetleri olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, tövbe etmeye delalettir.

Rüyada kendini tek gözlü gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada tek gözlü insan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tek göz görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü koyun görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kör adam görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada tek gözü olmamak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör insan görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ailesinden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada tek gözünü kaybetmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü erkek görmek neşeli bir hayat süreceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments