Rüyada kurşun bulmak

Rüyada kurşun bulmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet eder.

Rüyada kurşun bulmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kurşun kalem bulmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Rüyada kurşun bulmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birinden kurşun kalem almak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kurşun vurulmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalet etmektedir.

Rüyada ayağına kurşun yemek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada kurşun yutmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla başından vurulmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kurşun dökülmesi görmek işlerinin büyüyeceğine, rütbe alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments