Rüyada kurşun döktürdüğünü görmek

Rüyada kurşun döktürdüğünü görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun döktürdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada beynine kurşun yemek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret eder.

Rüyada kurşuna dizmek ün salacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kafadan kurşunlanmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada omuzdan kurşun yemek üzüntünden sağlığından olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, zamandan da kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem yemek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadan kurşunlanmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada karnından kurşun yemek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments