Rüyada taziyeye gitmek

Rüyada taziyeye gitmek kişinin adeta gençleşeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Rüyada taziyeye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada taziyeye gitmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet eder.

Rüyada taziye gitmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına alamet eder.

Rüyada taziye evine gitmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık taziye görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet eder.

Rüyada taziye evinde olmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada taziye kabul etmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, zorlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments