Rüyada kalabalık taziye görmek

Rüyada kalabalık taziye görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kalabalık taziye gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada kalabalık taziye görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, bazı ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada taziye vermek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziye evinde yemek yemek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi taziyesini görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet eder.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada taziye evine gitmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada taziye gitmek işlerinin günden güne azalacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments