Rüyada taziye gitmek

Rüyada taziye gitmek hak yolunu bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret eder.

Rüyada taziye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziyeye gitmek kendisini keşfedeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Rüyada taziye gitmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalettir.

Rüyada taziye evine gitmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zenginlik içinde olacağına delalet eder.

Rüyada taziye vermek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada taziye evinde olmak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada taziye evinde yemek yemek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments