Rüyada tavuk kemiği yutmak

Rüyada tavuk kemiği yutmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulur.

Rüyada tavuk kemiği yutmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada tavuk kemiği yutmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kemik görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği yemek anne ve baba duası alınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada tavuk kemiği görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, malının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kemikleri toplamak para sahibi olacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada tırnak yutmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tuzlu su yutmak endişelerin biteceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz hap yutmak günbegün kötüleşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments