Rüyada tavuk kemiği görmek

Rüyada tavuk kemiği görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işarettir.

Rüyada tavuk kemiği gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada tavuk kemiği yutmak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada tavuk kemiği görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk kemik görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, eğer işsizse iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği yemek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kaburga kemik görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölü kemik görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dinazor kemiği görmek zorluklarını aşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kaval kemiği görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asena

Merhaba bugün saat18.00 gibi uykuya daldım rüyamda akrabam olan bi zamanlar beni çok seven ama ben istemediğim için beni sevdiği halde başkasıyla nişanlanan eski sevgilimi erkek arkadaşımı gördüm ve benim elimde pişmiş kanat veya küçük but gibi birşey vardı ve ben normalde de tavuğun kıkırdağını sevdiğim için kıkırdağını yiyordum tavuğun. Çok lezzetli geliyordu tadı bana.O arada eski erkek arkadaşımla konuşuyordum ama ne konuştuğumuzu seçemiyorum.Tek hatırladığım güldüğü benim de kıkırdak yemem