Rüyada tırnak yutmak

Rüyada tırnak yutmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, rakiplerini yeneceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak yutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Rüyada tırnak yutmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada kurdele yutmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilac yutmak büyük emekler vereceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada büyük balık yutmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada toka yutmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kadın saçı yutmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada kağıt yutmak allah katında yükseleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Rüyada dilini yutmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments