Rüyada tavşan ölüsü görmek

Rüyada tavşan ölüsü görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tavşan ölüsü gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada tavşan ölüsü görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ölü tavşan görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek ana baba sözü dinlemeye, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada iri tavşan görmek şansının hep açık olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ezmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada kucağında tavşan görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada oturan tavşan görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments