Rüyada iri tavşan görmek

Rüyada iri tavşan görmek dinç kalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok büyük borçlar alacağına yorulur.

Rüyada iri tavşan gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada iri tavşan görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulur.

Rüyada iri köpek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına delalettir.

Rüyada iri taneli üzüm görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri bir köpek görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Rüyada iri büyük yılan görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, hırpalanacağına delalettir.

Rüyada iri göz görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri zeytin görmek üzgün ve hasta olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments