Rüyada oturan tavşan görmek

Rüyada oturan tavşan görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yüküne ortak olacağına delalet eder.

Rüyada oturan tavşan gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Rüyada oturan tavşan görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan resmi görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde tavşan görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine inanılır.

Rüyada pişmiş tavşan görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ve tilki görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman tavşan görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şansının ve bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor tavşan görmek manevi olarak hasar alınacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan sütü görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments