Rüyada tavşan ezmek

Rüyada tavşan ezmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kazancının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ezmek gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Rüyada tavşan ezmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sinek ezmek allah’ın inayetini kazanacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada arabanın ezdiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada civciv ezmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, eline büyük paralar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin başını ezmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulur.

Rüyada adam ezmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada şeytanı ezmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işarettir.

Rüyada arabayla insan ezmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments