Rüyada kucağında tavşan görmek

Rüyada kucağında tavşan görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada kucağında tavşan gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Rüyada kucağında tavşan görmek kuş gibi hafifleyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada tavşanı kucağına almak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında kedi görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada birinin kucağına almak esenlik bulup, mutlu olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini kucağına almak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada sevgilini kucağına almak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında kuran görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nazan

Merhaba rüyamda vefat eden babamın kucağında beyaz bir tavşan vardı onu seviyordu. Diğer kardeşlerim odaya girdi onlar korkmuyordu ama ben korkuyordum tavşandan. Tavşanda sürekli benim üstüme çıkmaya çalışıyordu babamda korkma kızım diyordu lütfen yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.