Rüyada tavşan kesmek

Rüyada tavşan kesmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada tavşan kesmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada tavşan kesmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanı kesmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına alamet eder.

Rüyada tavşan olmak hayır getirecek yollara girileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu tavşan görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tavşan görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşan tutmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments