Rüyada tavşanı kesmek

Rüyada tavşanı kesmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanı kesmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada tavşanı kesmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tavşan kesmek çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada yabani tavşan görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada kendi tavşanını görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan biblosu görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada tavşanı doğururken görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşan tavşan görmek herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments