Rüyada tavşan tarafından ısırılmak

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın ısırması görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ısırması görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vampir tarafından ısırıldığını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Rüyada akrep tarafından ısırıldığını görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine inanılır.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments