Rüyada tavşan ısırması görmek

Rüyada tavşan ısırması görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kendini bunu başaracağına, maddi zarar edeceğine, önemli bir lider haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan ısırması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalettir.

Rüyada tavşanın ısırması görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kötü kişilere yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan ısırması görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada timsah ısırması görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada ısıran hayvan görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada çekirge ısırması görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hobilerine eğileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments