Rüyada çekirge ısırması görmek

Rüyada çekirge ısırması görmek sıkıntılı günler geçireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına inanılır.

Rüyada çekirge ısırması gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Rüyada çekirge ısırması görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekirgeyi öldürmek kendisine fazlaca kar getireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı çekirge görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada çekirge istilası görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada çekirge ve kurbağa görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada çekirge sesi duymak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekirge doğurmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekirge kovalamak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments