Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak güzel bir döneme girileceğine, onlara galip geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kadın tarafından ısırılmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü tarafından ısırılmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına alamet eder.

Rüyada insan tarafından ısırılmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada kaz tarafından ısırılmak herkesin şaşırtılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada at tarafından ısırılmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan tarafından ısırıldığını görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine rivayet eder.

Rüyada balık tarafından ısırılmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments