Rüyada tavşanın ısırması görmek

Rüyada tavşanın ısırması görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Rüyada tavşanın ısırması gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan ısırması görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanın ısırması görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, enerjisini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolundan ısırılmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına yorulur.

Rüyada yılanın başkasını ısırmasını görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dudağının ısırıldığını görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi ısırması görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments