Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek

Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş tavşan gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek saygınlık kazanacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş ikiz erkek bebek görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek yeni bir hayata adım atılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni doğmuş ay görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sonuçtan memnun kalacağına delalettir.

Rüyada bebek yeni doğmuş bebek görmek artık kötü günler yaşamayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş üçüz bebek görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hastalığının düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeni doğmuş köpek yavrusu görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments