Rüyada tavşan dişi görmek

Rüyada tavşan dişi görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, hevesinin kursağında kalacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan dişi gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada tavşan dişi görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada dişi tavşan görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kara tavşan görmek çok farklı bir kişi olacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşana yemek vermek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek ve tavşan görmek zafer elde edileceğine, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada tavşan beslediğini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavşan sevmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ve balık görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments