Rüyada kara tavşan görmek

Rüyada kara tavşan görmek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada kara tavşan gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Rüyada kara tavşan görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada evde tavşan görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek bir sıkıntıya girmeye, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşan tavşan görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tavşanı beslemek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalettir.

Rüyada yeşil tavşan görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments