Rüyada tavşan ve balık görmek

Rüyada tavşan ve balık görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ve balık gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada tavşan ve balık görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Rüyada bahçede tavşan görmek çok daha iyi günler göreceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak onlara çok bağlı olacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste tavşan görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tavşan boku görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşana ateş etmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine inanılır.

Rüyada evde tavşan beslemek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek seyahatlere katılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments