Rüyada köpek ve tavşan görmek

Rüyada köpek ve tavşan görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, iş sahibi olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada köpek ve tavşan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada köpek ve tavşan görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan ve köpek görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalet eder.

Rüyada tavşan olmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan tavşan görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nazlı

Rüyamda evimizle bitişik olan evimizin terasında gri beyaz üzgün bir tavşan, bir kedi, bir köpek ve de biri açık kahve biri koyu kahve iki ayı gördüm. Anneme gösterdim ama o onlara bakmak için terasa çıktı ve ayılar onu kovalamaya başladı; annem eve koşarak geri girdi ve ben de kapımı ayıların üstüne kapadım; hatta açık kahverengi ayının kafası az kalsın kapının kapanmasına mani oluyordu, göz göze geldik ama ben kapıyı kapadım. Ve bu dün gece görmüş olduğum ikinci rüyamdı. Ne anlama geliyor?

Kadriye

Rüyamda tavşan evcil köpeğimi boynundan ısırıyordu kan görmedim köpeğim baygın ama ölmemiş