Rüyada tavşana yemek vermek

Rüyada tavşana yemek vermek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada tavşana yemek vermek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hayatının daha kolay olacağına delalettir.

Rüyada tavşan eti yemek daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşana yemek vermek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan yemeği görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada canlı tavşan yemek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşana yemek yedirmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Rüyada tavşanın yavruladığını görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman tavşan görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments