Rüyada taşlı kol saati görmek

Rüyada taşlı kol saati görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalettir.

Rüyada taşlı kol saati gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Rüyada taşlı kol saati görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret eder.

Rüyada birinin kolunda saat görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk kol saati görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada hediye kol saati görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kol saati almak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kol saatine bakmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada kol saatini kaybetmek engellerden kurtulacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments