Rüyada hediye kol saati görmek

Rüyada hediye kol saati görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada hediye kol saati gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Rüyada birinden kol saati hediye almak sorunlarına da çözümler bulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye kol saati görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kol saat hediye almak kazancını büyük miktarda arttıracağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kol saati hediye almak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hayatınızın neşe dolacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye almak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments