Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, işinden geri kalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye almak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada hediye kol saati görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Rüyada hediye kol saati almak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati hediye almak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments