Rüyada siyah kol saati almak

Rüyada siyah kol saati almak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, karısının çok mutlu olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kol saati almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kol saati takmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kol saati görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, işlerinizin bozulacağına alamet eder.

Rüyada siyah kol saat görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada siyah kol saati almak kişinin sıkıntıların artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk kol saat görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kol saati takmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saatı almak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada süslü kol saati görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments