Rüyada taşlı ayakkabı giymek

Rüyada taşlı ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Rüyada taşlı ayakkabı giymek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıdan taş çıkarmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada beyaz taşlı ayakkabı görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Rüyada taşlı ayakkabı görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının içinde taş görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı terlik giymek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments