Rüyada ayakkabıdan taş çıkarmak

Rüyada ayakkabıdan taş çıkarmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, onu borçtan kurtaracağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, umutlarının biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıdan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada ayakkabıdan taş çıkarmak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan taş çıkarmak variyetini çoğaltacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalettir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak çok büyük çalışmalara girileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından taş çıkarmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada taştan altın çıkarmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada gözden taş çıkarmak gelişiminin hız kazanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet eder.

Rüyada topraktan taş çıkarmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments