Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada topuk taşı görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli topuklu ayakkabı görmek dininden vazgeçmeyeceğine, kazanç ve kar getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments