Rüyada taşlı terlik giymek

Rüyada taşlı terlik giymek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Rüyada taşlı terlik giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada taşlı terlik giymek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada taşlı terlik görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın terliği giymek olaylı günler geçireceğine, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Rüyada büyük terlik giymek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine terlik giydirmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada terlikleri ters giymek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı terlik giymek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet eder.

Rüyada süslü terlik giymek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments